Tuesday, February 21, 2012

second semester of my study





this pics were taken during the MIAT's photoshoot recently

well hello everyone !

its a long longggg time since i last posted on this blog right . and i"m trully sorry . i currently get stuck with all those assignment and all other stuffs . and here i am with my classmates . no change in the members since first sem . and we're currently love each other well enough :)

thats it from me . till we meet again , my heart :)

toodle~

Thursday, November 10, 2011

oh darling


salam . 

ini adalah hadiah saya untuk awak :)






p/s - i love you sooooo


toodle~

Thursday, November 3, 2011


salam and hai hai :)

another one month to go before final . yaa do remind it






final exam :D

toodle~

Friday, October 28, 2011

Thursday, October 6, 2011

cepatlahhh

hello

dah lama x menge-post dekat blog ini kan . huhu . banyak sangat kerja nyaaaaaa . sorry

ouh btw , saje je gatal tangan nak taip - taip ni . tapi dah lame x taip- taip ni rase kekok pulak . nah lah


budak ini 


rindu



ini budak

sekian , terima kasih 

p/s - gedik gilaaaa . saya tahu -_-"

toodle~

Tuesday, September 20, 2011

week-end

hello peeps

last weekend , aku dan kakak - kakak ku menyambut ulangtahun kelahiran adik kami . birthday la derr . yang ke 17 . we had so much fun ! and so much money to spend also -_-"

i bought myself a belt , a new wallet and shirtssss ! ceyhh mngalahkan aku punye bday jee -__-" dan kami menghadiahkan yana a brand new Baby G watch a.k.a RM 3++ . untuk adik tercintaaa






and lastly , Sweet 17 girl !


nurul hazliana noridin

p/s - semakin malas . errr

toodle~

Wednesday, September 14, 2011

telefonnnn

ouhh hai .

tolong sayaaaa ! saya mahu telefon bimbit yang baru . dan saya juga mahu kan ianya blackbery . adakah ianya bold4 atau torch2 ? nakkkk !





suggest kan :)

p/s - genap satu tahun sudah . alhamdulillah :)

toodle~